Kategorier
Stockholm

Fallen stjärna

Plockar till sist ner min adventsstjärna och släcker ljusstakar och övrig julbelysning. Det var ju Tjugondag Knut i onsdags, eller nåt.

Det visar sig att skolveckan börjar med att klassläraren är sjuk och att jag får ta klassen själv. Brukar gå bra, men man är påkopplad till hundra och helt slut när man kommer hem. Ser sen att även lärarassistenten messat sig sjuk. Själv är man rena nötkärnan, nötstjärnan eller helt enkelt bara ett ärkenöt. (Skoldagen gick bra).

Lustigt nog har Kamera och bild en artikel om hårddiskkraschar, ser jag i mejlboxen. Står inget i artikeln att det kostar skjortan. Nu slipper jag kanske den uppgiften och unnar mig ännu en skjorta med mobilutrymme. Behovet är därmed tillfredsställt. Vill ha en ny strömadapter men det visar sig vara lättare sagt än gjort att få tag så det misslyckas jag med. Provar två stycken hos Kjell ock Co, ingen funkar. Får ta och göra lite research. Eller köra samma adapter som till batteriladdaren.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Fallen stjärna”

Röker du= Rökare brukar stå pall mot Covid, men det är nog inte så bra om de trillar dit. Nej du röker nog inte, du är säkert blodgrupp 0?

Stängt för kommentering.