Kategorier
Stockholm

Hjulkänsla

Nåt som jag inte får funka tillfredsställande är uppladdning av bilder från mobilen. Lyckas inte välja de nytagna bilderna utan får hela bildarkivet uppladdat varenda gång. Tar evigheter! Ser att uppladdningen snarare fastnar på filmfiler som Lightroom inte vill kännas vid.

Testar att koppla upp den ena av de två hårddiskarna för att se hur jag ska komma åt bilderna där. Men ingen av dem syns på datorns skrivbord. Kör visserligen med andra sladdar än de som följde med, men tycker att så länge respektive ände passar så borde det gå.

Julen är över, kanske har det här hjulet också blivit över?

”Protesterna har varit massiva. Nu står det klart att hockey-VM flyttas från Belarus.” Det skulle aldrig ha förlagts dit!

Ny arbetsdag, ny skoldag och i dag månne lite besvärligare då jag behöver använda digitala arbetsmaterial och logga in på kollegans konto. Men, det får bli som det blir.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Hjulkänsla”

Konsten och barnen! Är dina kollegor Covid-smittade? Vad händer om du faller? Var rädd om dig, gillar att läsa dina dagsrapporter, ibland skummar jag, för det mesta rätt noga, och framförallt att se din KONST! Det är väl inte KONSTigt!

Vet inte om de är Covid-smittade. Klassläraren ska testa sig. Om jag faller tar skolan in en vikarie och om ingen ordinarie är tillbaka, tror jag någon i arbetslaget hoppar in.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: