Kategorier
Stockholm

MUTE

Dricker en massa te. Påsarna är mycket gamla, tiotals år. Men jag är äldre ändå. 

Börjar läsa om Hammarby sjö, mycket intressant. Inte minst bilderna. Växte upp nån kilometer bort så det är min egen lokalhistoria det handlar om här. Den aktuella boken beskriver Lugnets småindustriområde, där företag kom och gick, blomstrade och kånkade och det förekom en hel del ruffel och båg.

På flickr är det nån snubbe som ägnar sin lördagseftermiddag åt att lajka sig genom hela min katalog. Väl bekomme!

Robert Capa

“The pictures are there, and you just take them.”

Bilden: Jag blir ofta nyfiken på sånt som hänger och fladdrar i vinden. Den här postern hänger stilla och jag kikar på vad den föreställer.

SD:s förlängda arm, Migrationsverket, vill utvisa barn och ungdomar till länder de inte känner någon i, tillsammans med en förälder som bedöms inte kunna t hand om dem. Att Barnkonventionen numera är lag, skiter de i, de …

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”MUTE”

Jag skäms för Migrationsverket. Jag fattar ingenting och skulle vilja slå den ena med den andra. Men jag är ju inte sån att jag gör det. Bara andligen. Har du lukt och smak, hostar du, ont i kroppen?

Lukt och smak existerar, det gör inte smärta i kroppen. Men jobbet kräver coronatest om jag sjukskriver mig för förkylningen.

Stängt för kommentering.