Kategorier
Stockholm

Planer för en söndag

Gör mig en kopp té det första jag tar mig för denna vackert vintriga söndagmorgon. Var tar man ett coronatest? Det blir att googla på så småningom. Och jag har en massa magnesiumglas att diska, hårddiskar att meka med och två kvadratiska ramar att fylla med innehåll och hänga upp. På seneftermiddagen ordet Premier league-fotboll, Man C mot Liverpool. Plus lokalhistorisk läsning. Den här söndagen ska nog gå, den också. Även denna dag i splendid isolation, om jag nu inte tycker att jag behövenrett tvåpack semlor.

Annie Leibovitz

”The camera makes you forget you’re there. It’s not like you are hiding but you forget, you are just looking so much.”

Bilden: Ser på långt håll det intressanta ljuset, skuggorna, det grönskimrande och detaljer som räcket och hissfönstret. Går närmare och börjar fotografera när plötsligt en boende passerar i bild. Och då får hon vara med.

Därtill bloggtexter att skriva och publicera, knasiga bilder att ladda upp på de olika sajterna, man måste ju odla sin särart.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Planer för en söndag”

Du kan beställa hem ett coronatest via 1177, ladda ner en app i mobilen, ”Alltid öppet”, heter den. I den fixar du allting, provtagning och registrering, när taxin kommer hem till dig med provtagningsgrejer, du tar prov antingen i halsen, eller i nästan eller via spott. Du får alla instruktioner. Å kommer taxin och hämtar efter en kvart. Lycka till!

Stängt för kommentering.