Kategorier
Stockholm

Kors, men inte i taket

Testar en gammal dunjacka när jag går t o r till Coop. Den är mintgrön men vändbar till vitt, har tillhörande dunbyxor även. Köpte kitet när jag trodde jag var naturfotograf. Men ekonomin räckte inte till det feta teleobjektiv jag såg mig behöva och utan bil tog jag mig inte heller dit jag ville. Så det blev gatufotografi, människor och stad är ju inte lika långt borta. Nu är tendensen att göra bilder av den omedelbara omgivningen, hemma och på jobbet. Det lilla, typ inom ett fåtal meter. Då behövs ingen dunjacka.

Bilden: Ännu en bild gjort på jobbet, inne på toaletten, där hålgallret skapar Vasarely-liknande mönster på röda kakelplattor.

Lägger Brennekyrkia Sochn till handlingarna och funderar på vilken som blir nästa bok. Är mest sugen på 400 år på Danviken och första boken Kring Hammarby sjö 1. Båda måste beställas.

Plockar fram mina kocktalanger och svänger ihop en köttfärssås/-gryta. Inte kocklandslaget direkt, men med bacon och champinjoner. Äta bör man, annars stör man.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Kors, men inte i taket”

Stängt för kommentering.