Kategorier
Stockholm

Det finns en del skumma element…

Hälsotillståndet är oklart med kvardröjande nässprejeffekt, men det känns inte hundra i halsen. Tar tempen för skojs skull, 35,8°, till och med lägre än normalt. Man är cool.

Publicerar det här inlägget för tidigt och har sen svårt att få bort det. Orsaken är att det tar sån tid att spara varje gång att jag hinner kolla andra sajter under tiden och glömmer bort vad jag håller på med här. Har bytt det till utkast och schemalagt, men det verkar fortfarande vara publicerat. Skitsamma!

Bilden: Hade gärna sluppit se min egen spegelbild och bara haft elementet och den halva inramningen kvar. Men nu kunde jag leka med rubriken och det är ju alltid kul. Och min badrumsselfie gick bra på Insta.

På mina övriga sajter börjar jag nu publicera en serie, Hemma/at home/zu Hause. Kommer här också strax.

Får lite positiva tillrop på Fejan: Hey btw you are an amazing photographer!!! Love your photoart and images och Fasen vilken känsla Du har asså!! Alltid roligt med uppskattning!

Testet anlände kl 9.30 och jag rotar med pinne i svalget och i näsan samt i saliv. Betydligt mindre obehagligt än jag förväntade mig, nyser efter näspinnen bara. Lite sen upphämtning, dock. ”Jag kommer om tjugo minuter!” var inte med sanningen överensstämmande utan jag får vänta i 50.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021