Kategorier
Stockholm

Nytändning

I dag gäller det att ha koll på mobilen så jag inte missar samtalet från testleveransen. Får skippa musiken för säkerhets skull. Mellan kl 9 0ch 14 kommer det hela att ske, testet lämnas av taxichauffören utanför dörren och lämnas tillbaka av mig utanför dörren inom tjugo minuter.

Aftonbladets chatt: Anna17:28 Varför uppmärksammar man inte att länder med kvinnliga ledare har klarat sig mycket bättre i pandemin? Tex Tyskland, Island, Nya zeeland, Danmark, Norge, och Finland. Kanske har Anna en poäng där?

Bilden: Produktplacering! Gillar miljön för den av mig aldrig tidigare observerade dryckesmärket.

Reklam för kosttillskott: Många män upplever skillnad!💥 Nytändning ⚡️ Energi 💪 Kraft. Kanske kan vara nåt om orken skulle sina. Men hjälper det mot förkylning? Tveksamt!

Stockholms fotoklubb låter meddela att jag den första mars får tävlingsbilderna på temat kyla att kommentera och ge bildkritik på före den nionde. Intressant uppgift att vara bilddomare för första gången. Däremot är det ännu oklart om jag även hinner med min bildpresentation, de har årsmöte den här kvällen. Helt klart måste jag korta ner den. Det hela sker på zoom, vilket också är första gången, som användare. Har kollat föreläsningar på zoom och sett att det kan uppstå problem. Spännande det också.

Riktigt kreativt, måste jag säga!
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Nytändning”

Pinngubbarna är fantastiska. Lycka till med Covid-testet. Som sagt har jag haft covid och har antikroppar. HongKong och Asiaten från min ungdom var betydligt värre, då var man riktigt sjuk. Kul att du ska vara domare, du är en ”Rising Star”. Kul att följa dina kliv framåt och uppåt.

Mycket längesen jag hade nån influensa, minns det inte ens. Dom, domare, dommast – de vill att jag ska kommentera alla bilderna, minst sju.

Stängt för kommentering.