Kategorier
Stockholm

Ut

Tar mig till sist ut i den bistra vintern, -7°. Dumpar förpackningar och sopor på vägen till träsket där jag ställer mig ett tag för att kolla läget. Fortsätter sen mot bok och semlor. Tror nog att det friska luften gör gott.

Fortsätter annars med mina lokalhistoriska studier. Har cirka 400 sidor kvar i Stockholm förre Gustav Vasa, som är intressant men skriven på en svenska som i dag känns gammal. Kommer att kämpa på, är sugen på att ta mig an Kring Hammarby sjö 1 och 2, som var de böcker jag trodde jag köpte när jag istället beställde 3 och 4. Och 400 år på Danviken.

Så här vid lunchtid är nässprejeffekten fortfarande påtaglig, men förkylningen anas som ett svagt tryck i huvudet och i bihålorna. Undrar om jag hinner bli frisk till på måndag?

Bilden: Det vita med sina skarpa vinklar och det diagonala trappräcket motiverar den här bildens tillblivelse.

Min Blurb-leverans befinner sig i dag i Langenhagen, Tyskland, och beräknas levereras på tisdag, mellan 12.15 och 16.15. Hoppas chauffören kan ringa mig så han kan lämna paketet utanför dörren, det har inte funkat vid de senaste tillfällena av någon anledning.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Ut”

Har du fått negativt svar på coronatestet så du kan börja jobba. Kände mig själv som pest innan jag visste, gick inte ut och handlade och smög medsoporna när ingen vari trappuppgången. Men du vet väl att du INTE har corona, jag visste väl att jag hade det.

Coronatestet var negativt. Vill bli av med förkylningen innan jag börjar jobba igen, den är för jobbig att gå och bära på på jobbet. Är annars nog den på min skola som harr minst antal sjukdagar.

Stängt för kommentering.