Kategorier
Stockholm

Ambivalens

Roar mig med att gå tillbaka i tiden och titta på mina gamla bloggutkast som ännu ej publicerats. De har en tendens att samlas på hög. De äldsta från 2012 låter sig inte öppnas med bibehållen bild, bara som förhandsgranskning, ej i redigeringsläge. Får se om jag kan lösa det på nåt sätt. En dellösning var att aktivera den gamla redigeraren.

Beträffande hälsan och jobbet, är absolut inte helt frisk, lätt huvudvärk och täppt i kranen. Vet inte riktigt hur jag ska göra med det. Min enhetsledare tycker jag ska skynda långsamt och inte komma tillbaka för tidigt, klassläraren vill nog gärna se mig på plats i morgon då hon kommer att sitta i utvecklingssamtal och inte kan ta klassen. Dessutom är vår lärarassistent ledig. Är ambivalent inför detta dilemma.

folkvimmel-busshpl-slussen

Har druckit en, 1, kopp kaffe på tio dagar! Däremot en himla massa té.

Plöjer Danviks hospital-boken. Bland annat var altartavlor, dopfuntar med mera tagit vägen. En del hängde med till efterföljaren Danvikshem. Ett Danvikshem varunder min låg- och mellanstadiet skola Vilan låg och vars lilla kiosk ofta fick besök av betalande och snattande skolbarn och vars torn jag varit uppe i.

Upptäcker att den gamla redigeraren inte är så kul. Ser till exempel ingenstans hur jag ska kunna infoga bilder från Tumblr eller vidare från YouTube.Tack för kaffet, Jimmy!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Ambivalens”

Stängt för kommentering.