Kategorier
Stockholm

Prypjat/Orminge

Har varken sett eller hört några sidensvansar hittills denna vinter. Den observationen kräver god tajmning, att man passerar just som de sitter i bärträdet du passerar. Och hade jag bil skulle jag kanske åka och leta efter kungsfiskare.

Måste komma ihåg att boka en synundersöknings, när jag blir av med förkylningen. Den ingår i mitt linsabbonnemang, så det är bara att köra.

Bilden: Gjord i porten till mitt hus. Tror det är med iPhonen. Några ögonblick senare kom en skata och satte sig på kanten nertill i bild, men de bilderna blev oskarpa tyvärr. Det hade varit perfekt med en svartvit pippi i en svartvit bild. I övrigt ser det ju ut att vara i Prypjat, Tjernobyl eller nåt annat övergivet, med de vita respektive svarta fönsteröppningarna mittemot och den ruffiga förgrunden.

Kollar på min Power point till Stockholms fotoklubbs årsmöte. Har glömt att jag redan gjort den, nu justerade jag lite och la till ett par tre bilder. Får just veta att jag får en timme på mig att visa bilder och prata.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Prypjat/Orminge”

Heja fotoklubbsidolen! Ja, du träffar rätt, vi bor i ett Tjernobyl. Utan att ha råkat ut för kärnkraftsolycka, tack och lov.

Stängt för kommentering.