Kategorier
Stockholm

Bokfunderingar

Jag kan ju alltid ta tag i nästa bok, efter Bus stop, som bör bli P, med bilder från parkeringshuset nere i Orminge centrum. Eller om jag istället kollar vad jag har i fönsterväg, vad ska den boken heta tro? Söker på ”fönster” respektive ”window” på hårddisken men de bilder jag söker hittas inte på de sökorden. Får upp dovhjort.stor.jpg däremot(?) och annat helt irrelevant. Med andra ord har jag ett jobb att göra om jag ska göra en Fönsterbok.

Och ska jag försöka binda den/dem själv, efter att ha sett kursen?

I alla händelser behöver jag ta tag i mitt bildarkiv. Har bara laddat upp bilder utan någon som helst anteckning, som vanligt. Och i biblioteket är det kaos med mapparna som är i allt annat än kronologisk ordning. Vet inte hur det blev så, det är inte efter något medvetet val av mig. Men det är förbannat tråkigt att hålla på med det. Ruttnar efter en kort stund och musen gillar inte Lightroom.

Sätter ihop en kahoot så jag är förberedd inför veckan som kommer. Och jag börjar läsa i 400 år på Danviken, en bok från 1951 vilket märks. Laddar MacBooken och iPaden.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021