Kategorier
Stockholm

St Valentine

Är inte helt nöjd med min nattsömn under sjukperioden. Har haft svårt att somna. men har ändå varit relativt utvilad när jag vaknar. Och i går, efter en lång promenad och flera timmar framför datorn efter det, borde jag varit trött och somnat bums. Men icke! Det blir nog annat när jag börjar jobba igen, då brukar jag vara heltrött redan vid kl 21.

Tycker jag ska stödja Bildband Berlin så här i coronatider och beställer en bok, Jaroslav PulicarPulicar (signed). Tycker den ser intressant ut.

Bilden: Efter att eleverna målat med ”flaskfärg” (nån slags akryl) har vi att diska penslar och färgpaletter. Då kan det bli fina motiv i diskhon. Som detta, fotat med mobilen.

Bytte upp mig från en iPhone 6 till en 12 för kamerans skull och den motsvarar i stort mina förväntningar. Flera av de senaste bilderna jag lagt upp har varit gjorda med nya iPhonen. Ett bra komplement, som alltid är med, till lillkamerna som också alltid ligger i fickan.

Alla Hjärtans dag i dag, va? Internationella kärleksdagen. Ha en bra dag, alla älskare och älskade därute. Egna planer för i dag? None!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”St Valentine”

Stängt för kommentering.