Kategorier
Stockholm

Ventilböj och snö

Hemma från jobbet även i dag. Försöker sova men kvart i nio ringer AFF, fastighetsförvaltaren, och vill veta om det är min brandvarnare som fortfarande piper. Ligga och lyssnar på dagisbarnens lek innan jag resignerar och går upp.

Bilden: En färgskala i min smak. Brungråskiftande betong och ett ventilationsrör plus snö. Kunde/borde gjort den symmetrisk, men nä, den får vara här.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Ventilböj och snö”

Det var lite Braque över den, i färger, och idé även om inte kubistisk så det stör. Men snygg! Nu har jag tvn på, kanske det har slutat pipa i brandvarnaren. Martin Lindström, ordföranden skrev och berättade att de hittat familjen där det piper och att de kommer hem och stänger av eländet under dagen.

Stängt för kommentering.