Kategorier
Stockholm

Blåskimrande

Bestämmer mig för att göra come back på jobbet i morgon. Det börjar bli för jäkla tråkigt att gå hemma.

Mejlar UPS om kvitto på de 238:- jag fick erlägga för tullavgifter. Blurb har ju lovat att stå för det som en engångsgest och det vill jag utnyttja trots att det inte är så mycket pengar. Mer att jag skulle kunna sälja ett ex av boken något billigare, den blir dyr nog ändå. Men det är ju inte gjord för försäljning, jag vet att den är alldeles för dyr i det här av mig valda utförandet. Kollade då jag får en förfrågan, $136.16/SEK 1128.74 inkl frakt och US VAT, exklusive svensk tull om jag skulle beställa ännu ett ex utan någon rabatt. 1400:- nånting. Tror det går att avvakta och få typ 30% rabatt på en efterbeställning. Min fotokompis Dan vill ha ett ex när han kommer igång och börjar jobba igen.

Typiskt nog är det mina favoritformat, layflat och magazine, som Blurb printar i USA och som genererar en tullavgift.

Michael Caine

“Its hard rolling through life with a flat tire. Always bring a pump.”

Bilden: Ett blåskimrande fönster säger man inte nej till, man gör en bild.

Dricker kaffe igen, för första gången på cirka tio dagar. Tveksamt om jag tar med en termos till jobbet i morgon. Min teori är ju att kaffet är vätskedrivande och gav torrare och mer smittbenägna slemhinnor bidragande till min kraftiga förkylning.

Snart är det dags att fördjupa sig i ZOOM-mötessfären. Har sett att många har haft problem med att växla från bild på dem själva via datorkameran till den power point de ska visa. En annan svårighet verkar vara att man som föreläsare inte vet vad andra ser på sina skärmar. Spännande blir det hurusom.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021