Kategorier
Stockholm

Sarvträsk t o r

Företar en resa på cirka 2×20 minuter med blåbuss 471 till Björknäs för att därstädes fiska upp mitt av UPS ditlokaliserade bokpaket. Packar upp det med stor spänning, man är ju inte helt säker innan man ser den färdiga produkten. Blir lite ängslig när jag ser att omslagets svartvita bild har ett grönstick, som tur är lider övriga i boken förekommande monokroma bilder inte av den åkomman. Och då kan det till och med vara OK att omslaget avviker.

Bilderna: Min vana trogen kommer jag hem med bilder, man är ju en makalös fotograf (mest i betydelsen ogift).

I postboxen ligger Frames magazine, volume 2. Det blir intressant att kolla genom. I sammanhanget undrar jag var jag förlagt volume 1.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Sarvträsk t o r”

Stängt för kommentering.