Kategorier
Stockholm

Musbyte

Tror jag hittat en bra jacka att kombinera med nya fleecen, ska bara be skomakaren sy i en knapp först. Var inne hos honom när jag kom till Orminge efter jobbet. Vi har spelat fotboll mot varandra så vi snackade bort en halvtimme om dagens fotboll.

Byter mus till en bluetooth-dito. Det går inte ett dugg bättre, den förlorar anslutningen av och till vilket är rätt jobbigt. Det var nog därför jag skippade och bytte tillbaka till en trådbunden. Som sen fallerade.

Bilderna: gillar båda varianterna men håller nog färgbilden högst ändå, den känns lite ”isigare”.

Nu dyker det ju upp ett intressant alternativ till Blurb, Books on Demand, som jag nog ska testa. Det blir ingen layflat men det har ju fotovärlden klarat sig utan tidigare. Ska göra om någon av mina böcker, varför inte Bus Stop och se hur det blir, framförallt hur mycket billigare den går att göra.

Lyckas till sist sänka ljudet på min tv. Var tvungen att googla. Ser Champions league Barca mot PSG, grymt skickliga spelare. 

Fick ett varmt mottagande av eleverna, både mina egna och förskoleklassens. Mår väl inte hundra under dagen men det går. 

Svar från UPS, tullkvitto på väg.

Miljardärers snittutsläpp: 8 190 ton co2 per år

Klimatavtrycket från miljardärer kan vara  så mycket som tusen gånger så stort som det avtryck som den genomsnittliga amerikanen ger ifrån sig.

Det rapporterar den akademiska mediegruppen The Conversation, som sammanställt siffror och data från offentliga dokument såsom den amerikanska myndigheten för energistatistik, för 20 Forbes-listade miljardärer.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Musbyte”

Bäst du blir miljardär självså du slipper vara avundsjuk. SÅ skomakare syr i knappar? Man kanske kan göra en business på knappisyning, det är bland det enklaste man kan pyssla med. Bravo!

Har svårt att tycka det är avundsjuka att önska mer jämställdhet.
Skomakare är bra på att sy i skinn och hann fixade övriga knappar i samma jacka för fem år sen.

Stängt för kommentering.