Kategorier
Stockholm

Hemma/at home/zu Hause IV

Behöver ta med mig skinnjackan och en jacka till till jobbet, då jag ämnar lämna skinnjackan hos skomakaren på kvällen. Det blir en dunjacka som jag tar på mig när jag går hem från skomakaren. Den ska gå att komprimera och få med sig utan att jag behöver packaa den i någon bamsebag.

Torsdag, inte helt fel även om nog fredagar är lite vassare ändå.

Bilderna: sitter vid min dator och ser dagsljuset reflekteras i de tavlor som hänger på väggen. Tycker det kan bli spännande och gör en bild som jag sen förvandlar till två versioner. Färgbilden gillar jag för vinklarna och persiennerna, den svartvita för att den är mer mystisk.

Premiepensionssystemet ska göras om och en ny myndighet ska kontrollera fondtorget. Det uppger socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi, till Ekot.

Antal fonder ska minsta från 500 till cirka 150-200. De fonder som finns i systemet ska även genomgå hårdare kontroller.

Förstår inte varför våra pensionpengar måste användas till börsspekulationer.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

Ett svar på ”Hemma/at home/zu Hause IV”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.