Kategorier
Stockholm

Byggnad i sol

Ännu en trevlig dag med eleverna, vi hann med 50 minuter i stenåldersverkstaden och 40 minuter kahoot.

Slask och stora pölar, dessbättre ingen is. Och det ser ut att bli ganska stadiga plusgrader de kommande dagarna så mitt befarande att det skulle bli is på tidiga kvällar kommer kanske på skam.

Helg är det igen och kommer jag på nåt mål för en fotoutflykt kan det bli en sån. Behöver komplettera verkstan med sandpapper och det hittar jag bäst på Classes. Annars kanske jag börjar kika på att göra mina hittills utgivna dyrböcker, kanske även magazinen, som billigare böcker på Books on Demand. Lite jobb det där att hitta igen alla bilder så jag vet inte.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.