Kategorier
Stockholm

Dubbelkryss

Får en paketavi från ”Ruedersdorf”, antar att det är boken jag beställde från Bildband Berlin. Den måste ju hämtas nån gång under helgen tänker jag.

Utan att anstränga mig får jag två nya arter att kryssa på min fågelkrysslista, mandarinand och stripgås. Båda arterna har ett ursprung som parkfåglar men anses nu klara sig som vildhäckande utan behov av tillskott av förrymda artfränder och godkänns därför som kryss.

Bilden: Fönster till en av flera uppställda hop-on hop-off-dubbeldäckare som jag fann under min Värta- och Frihamnentur senast. Gillar det repiga och den antydan till ram som anas till höger och upptill.

Åker nog in och inhandlar sandpapper, sen blir det en planksittning på Clarre. Regn utlovas så jag tror inte det blir någon fotografisk exkursion att tala om denna lördag i februari. Lillkameran är dock som vanligt alltid med.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.