Kategorier
Stockholm

Duggregnigt

Mutationer översvämmar riket, de kommer från Sydafrika och Brasilien. Mänskligheten får vad den förtjänar. Karma, typ.

Abstract impression.

Fixar mina sandpapper innan jag sammanstrålar med Ottmar den Vise och beser Dawids utställning på Galleri Kontrast. Köper två publikationer, Dawids Arbetsnamn Löttorp och Sergio Larrains Valparaiso. Därpå en bit mat varvid jag förevisar mina senaste tryckta alster. 

Fly like an eagle…

På vägen hem plockar jag upp boken Pulicar av Jaroslav Pulicar, signerad. Beställd hos Bildband Berlin, fotoboklådan som är ett måste när jag är i Berlin. Nu har man bilder att titta på!

En duggregnig dag har gått mot sin fullbordan. Betydligt regnigare på kvällen vad jag kan se på mitt arbetsrumsfönster.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021