Kategorier
Stockholm

Boinspektioner

Kan man hänga undan vinterkläderna nu? Eller är det att jinxa våren? Massiva plusgrader väntar i veckan, men bakslaget ligger ständigt på lut. 

Läser en pensionsammanställning i AB som visar att om jag jobbar tills jag fyller 70 får jag en pension på cirka 32000:- . Amen dåså! Samtidigt läser jag: Regeringen har lovat att pensionärerna ska få mer pengar i plånboken. För 95-åriga Gunnel resulterade de stora orden i ett påslag på 39 kronor i månaden. Skamligt!

Bilden: olika ytor, diagonaler och en liten böj.

Kan det bli snyggare än Liljevalchs nya tillbyggnad? De kunde lika gärna hyrt in sig i cisternen ovan.

En skata inspekterar sitt bo högst upp i ett träd och mina senast inflyttade grannar har visning av sitt högst upp i vårt hus. Gör de sig en hacka på att flytta ut så snart? Kollar ibland på mäklarannonserna, alla lägenheter ser så sterila och antiseptiska ut.

Arbetsgivaren står för utlägg för munskydd och jag fyller i ett formulär på datorn som jag skickar och skriver sen ut en attest som jag ska ge till vår ekonomiintendent.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Boinspektioner”

En av mina söner ska sälja sin lgh och hans lgh har blivit stylad, han och tjejen checkade in igår i hans lgh som om det vore ett hotell, och visning är nästa söndag. Det gäller att de lämnar det stylat och sterilt.

Stängt för kommentering.