Kategorier
Stockholm

Konvertit

Morgonens otjänliga väder förbyttes till ett stillsammare grådito. Inga hinder föreligger således för min apotekspromenad. Tänker att det kan vara bra att få lite frisk luft även denna söndag. Tar som vanligt svängen förbi mitt kära träsk, som nu i snösmältningstider stinker svårt av förruttnelse.

Funderar på vilket av mina blurb-alster jag ska konvertera till book-on-demand först. Kanske samlar jag ihop mina ”ripped” i en och samma bok? Det jag inte får med b-o-d är platta uppslag, men det har å andra sidan inte varit något problem för andra fotobokproducenter. Ser dock i boken Pulicar att huvudobjektet i vissa fall olyckligt hamnat mitt i uppslaget, till men för uppfattningen av bilden.

Bilden: Jag följer min passion att plåta genom glas och andra transparenta ytor. Gillar det disiga och förvrängda.

Går in och fixar med försäkringskassan så jag får återbetalning av karensdagsavdraget. Alltid lite trixigt när arbetsgivarens telefon- och organisationsnummer ska fyllas i. Stockholms stad, det blir telefonnumret till jobbet, organisationsnumret går att googla fram.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.