Kategorier
Stockholm

Falsk diptyk

Printar en bild för att skära till den till en av ramarna men missade att det dels är en passepartout att förhålla sig till och att bilden då ska vara 30×30. Dessutom får jag skära på tre sidor för att det ska passa. Då printen blev sned måste jag ändå göra om den.

Man med hammare rånade kvinna på påslakan

…påsstår Aftonbladet.

Duane Michals

I think photographs should be provocative and not tell you what you already know. It takes no great powers or magic to reproduce somebody’s face in a photograph. The magic is in seeing people in new
ways. Duane Michals

Bilden: Det ser ut som en diptyk men det är en och samma bild, vilket man ser om man studerar mitten noga. Den vänstra halvan är baken på en tecknad häst, ett konstverk som pryder Sergels torg. Tycker det blev en rätt intressant bild. Men det är ju jag det, förstås.

Sköna mars välkommen till vårt land igen. I dag ska väl ändå mina efterbeställda magasin komma. Och sportliv är det därtill, jobbar tre dagar och är ledig två. Har mycket komp att ta ut och det passar bra under loven.

Dick Cavett: They always talk about you as the real musician of the group and if you haven’t studied music, what do they mean by that?
George Harrison: I don’t know what that means, I don’t know. It’s probably because I didn’t smile so much.
En absolut favoritlåt som vi hade på bandaren när vi började gymnasiet i en annan tid.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021