Kategorier
Stockholm

Du är inte ensam

Söndag och förhoppningsvis kommer jag åt att blogga redan på morgonen i dag. Sen vete sjutton vart jag och dagen tar vägen.

Du är inte ensam, ropar tre filmjölsförpackningr från kylen.  Kollar försiktigt i garderoberna och i förrådet. Jag kan pusta ut, jag är faktiskt ensam. Ensamma var däremot inte de foliehattar som i går demonstrerade mot corona, munskydd, restriktioner och fan vet allt. ”Deltagaren Daniel hade skrivit budskap om Bill Gates och att amalgam är ett ”fruktansvärt gift” med svart spritpenna på sin gula signalväst.” Yeah, right!?

Kikar ut genom fönstret för att se om det kommit snö under natten.

Bilden: Jag är vansinnigt nöjd med och förtjust i den här bilden. Det abstrakta motivet, de ljusare detaljerna upptill och nertill och att det finns lite liv i det svarta däremellan. Foto som samtida konst.

Lite inspirerad av Pers bok funderar jag kort på en utflykt till Björnö, Ingarö. En och en halv timme mellan bussarna tillbaka avskräcker.

Försöker klura ut hur jag ska kunna betala in pengar på ett Swedbankkonto med 20 tecken när det bara får plats 15. Kan inte kontakta Nordea via mejl, bara via telefon och det funkade inte senast.

https://jbe200.tumblr.com/post/644933415522664448/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Du är inte ensam”

”Lite inspirerad av Pers bok funderar jag kort på en utflykt till Björnö, Ingarö.” Tycker du om snålblåst?

Rätt klädd är det inga problem med vädret. Men jag har en minnesbild från längesen från en badplats med en ridå av krokiga tallar som jag skulle vilja kolla upp.

Stängt för kommentering.