Kategorier
Stockholm

Neuig

Blir ändå lite neuig när jag inte kan sitta och skriva på min blogg. För tillfället funkar det igen, men när som helst, känns det som, pajar det igen.

I dag skiner vårvintersolen, liksom i går. En svag vindarnas i trädtoppen jag har utanför arbetsrumsfönstret. Den preliminära planeringen går ut på lite städning, ska ta mig an mammas gamla fotoalbum och se vad jag kan slänga och vad jag vill behålla. Det är många, många bilder på de blommor hon satte i rabatten utanförporten och krukväxterna inne. De behöver jag inte spara, inte heller bilderna på de båtar som passerade på strömmen utanför Finnboda varf. Lite jobbigt med alla minnen bara. Tänker mig också omplantera de egna krukväxterna, till större krukor. Kanske att de överlever i högre grad om de får utrymme.

Sex dagar med snö från och med torsdag nästa vecka. Vad sa jag om att jinxa?

Datorn la av igen, mitt under uppspelningen av Dreamer (Supertramp). Får börja drömma om en ny.