Kategorier
Stockholm

Fula fiskar

Kul men samtidigt sorgligt att gå genom gamla fotoalbum och minnas människor och platser, händelser och upplevelser. Tyvärr är de flesta bilderna av dålig kvalitet, oskarpa och blekta av tidens tand. Slänger mycket som inte är av värde för mig.

Elakt kallt ute när jag visa träsket går till centrum. Coop har inga blomkrukor så jag hälsar på hos Blomster-Boo och kommer hem med fem stycken. Kommer förmodligen få slut på blomjord men då får jag komplettera i morgon.

Inget fågelliv att skriva hem om men väl några fula fiskar.

Käkar det sista av köttfärssåsen och försjunker strax i koma.

De sista familjebilderna och några till räddas ur sina samlingar, innan jag förpassar resten till en sopsäck. Många fotoalbum var det.

Manchesterderby strax. Lite fotboll måste man unna sig. Försöker publicera det här inlägget men muspekaren vägrar samarbeta.

4 svar på ”Fula fiskar”

Fint och vemodigt med ditt botaniserande bland gamla och blekta foton och minnen. Du ska inte skanna och samla dem i en liten bok/folder?

Den tanken har absolut föresvävat mig. De svartvita från the very early days skulle funka. De oskarpa, missfärgade, bleka färgbilderna vete fan.

Stängt för kommentering.