Kategorier
Stockholm

Ropsten and westward

Skjut upp resplanerna, säger Tegnell. Skicka militären och ockupera nån vaccinfabrik så vi får våra doser!

Senast det begav sig var det Ropsten mot Fri- och Värtahamnen. Nu blir det Ropsten och westward. För mig helt nya områden med gamla fina industrifastigheter i tegel tillhörande Värtagasverket, Ferdinand Bobergdesign. Tyvärr omgärdade av staket och svårfotade. Som sagt ett nytt område och intressant därför, men mest enbart därför. Många nybyggda flerfamiljshus i spännande utföranden annars. 

Avslutar med en treölssittning på Den heliga Clara med Arte Fakt.  Få bra bilder gjorda men  10 600 steg är inte att förakta. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Ropsten and westward”

Om kvinnor fick leda världen, och de kommer att ta över, behövs inga krig, det är mannens påfund. Och ändå är jag inte feminist i bemärkelsen, kvinnor mot män. Tillsammans gäller för mig. ”The world is to important to be left to men.” skriver tjejerna på KTH, the Giants.

Det finns några undantag, läs Thatcher, Ebba Busch, Svenonius m fl på högerkanten, annars är jag böjd att hålla med.

Stängt för kommentering.