Kategorier
Stockholm

En dag för grova sopor

Försöker köra mina bilder kronologiskt, det vill säga i den ordning jag gjort dem. Det går för det mesta men ibland vill jag publicera nån bild jag är extraförtjust i lite tidigare. Oftast är det bara jag som är förtjust i bilden, men det är kul ändå att testa dess impact.

Söndag och grovsopdag. På helglistan står att slänga ytterligare en flyttlåda efter morsdan, men det blir svårare och svårare. Skulle kunna slänga en massa brev, men frimärkena på kuverten kanske har ett värde. Två gamla datorer ska jag nog baxa ner och dumpa.

En müslipromenad får det bli dessförinnan. Och jag ska försöka hinna med att maskinfila på ett par stenåldersyxskaft som mina elever kämpar med. En eller ett par kahooter kan det bli om jag har lust. Jag behöver inte vara sysslolös.

2 svar på ”En dag för grova sopor”

Stängt för kommentering.