Kategorier
Stockholm

Variationer på ett tema

Köper en krukväxt till. Ni får kalla den vad ni vill men jag kallar den Charlotte. På vägen till och från Coop ser jag att vår tvättstuga fått fyra-fem rutor krossade.

Ger mig på flyttkartongerna, nu är det mammas akvareller och oljemålningar som ryker. Sparar blott en handfull. Lite tungt igen. Två kartonger färre är det iallafall nu. Och två gamla datorer mindre i förrådet. Två veckor, fyra tillfällen, kvar att slänga resten och lite till. Lyckas inte få luft i pirrans hjul, det stör mig.

Bilden: Ibland kör jag alternative takes för att kunna avgöra vilken version som gör sig bäst. Här vete sjutton.

Pust, skönt att ha det gjort!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Variationer på ett tema”

Stängt för kommentering.