Kategorier
Stockholm

Jobbabstraktkvadrat

Slöstartad på söndagsmorgonen efter för tidigt uppvaknande. Ögnar genom listan utan att hitta nåt kul att hugga tänderna i. 

Blev ju ”utmanad” att publicera resebilder i tio dagar. Nappade på det för att det nånstans ju är gemenskapsskapande. Har däremot få renodlade resefoton utan använder mina vanliga bilder, vilket nog inte är meningen med temat. Men det är vad man får om man utmanar mig.

De bara fortsätter att poppa upp, de här abstraktisarna.

Kör lite slipmaskin igen, på elevernas stenåldersyxskaft. Handhållet och lite jobbigt. Omplanterar ännu en krukväxt och vips kan jag sätta två kryss på listan. När jag sen går till Coop och på vägen slänger sopor och förpackningar kryssar jag tre punkter till. Hej vad det går.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021