Kategorier
Stockholm

Bajsnajs

Att tacka för födelsedagsgratulationerna tog en stor del av fredagskvällen. Ville tacka alla cirka 60 individuellt. Några stycken slantade till och med upp till min insamling till Barncancerfonden. Storartat!

Inget flyt med glasögonen, får vänta till kommande vecka. Men ingen ko på isen. Det är inget trängande behov, har glasögon bara när jag tittar på teve och det gör jag ju rätt sällan.

Inleder listavprickningen med den skitigaste detaljen, avföringsprovet. Bajsnajs! Tar sen en sällsynt kopp kaffe. Kaffekonsumtionen har minskat radikalt sen menförkylningsperiod. Därefter tar jag itu med rutinuppgifterna. Vad som därefter sker är ännu höljt i dunkel.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Bajsnajs”

Grattis på födelsedagen, man får notera i almanackan, Mattis födelsedag den 19 mars. Och du delar ut vinylskivor på din egen fördelsedag!

Stängt för kommentering.