Kategorier
Stockholm

Boffa kaffe

Glasknoppen på min tämligen nya kaffebryggare har lossnat, vad är det för skräp? Får försöka kontaktlimma och sen hålla tummarna för att limingredienserna inte påverkar kaffet. Har ingen lust att boffa kaffe, liksom.

Det blir en hemmadag, helgens lista är lång och kommer ta sin tid. Har bland annat att fixa en GOTD till tisdag och en Kahoot till fredag. Utevistelsen inskränks till en promenad Coop tur och retur. Och det tarvas städning så jag hinner slänga skräp innan grovsoprummet stänger. Börjar bli lite stressigt med bara tre grovsopdagar kvar.

Bilden: La upp den i svartvitt lite här och där. Färgvarianten har även den sina melankoliska ingredienser enär färgskalan är så vårvintrigt begränsad.

Kikar på sommarsemestern, men den förutsätter ju att jag jobbar kvar i höst och det har jag inte fått något besked om ännu.

Med traven av flyttlådor borta får jag plötsligt en gallerivägg i hallen att hänga upp mina bilder på. Sen ska det göras också.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021