Kategorier
Stockholm

Stem

Det blir ju ett annat mindset pensionär om jag går och blir pensionär till sommaren. Istället för att planera för ett nytt läsår och se allt positivt och kul med det får jag väl se på det som blir skönt att slippa. För det finns sånt också. Inte minst gå upp tidigt mörka vintermorgnar. Men det är ett betydligt tråkigare mindset. Och jag får också tänka om beträffande ekonomin. Svårt att se att jag skulle ha råd med både ny dator och NYC-resa. Nu är dock inte sista ordet sagt, men ändå. 

Tamesjutton om jag inte lyckas få på mig en trasig strumpa igen, eller om hålet uppstod på vägen. 

Överväger att åka och köpa nytt SL-kort efter jobbet men det får bli i morgon. Behöver komma iväg och foto och nu har jag en anledning att ta mig in till stan. 

Kollar efter mina glasögon och får veta att de skickats med fel bågar och gått tillbaka, varför nytt datum är oklart. En vecka till kanske, eller två? Ingen ko på isen, inga kråkor heller vad jag kunde se.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Stem”

Nej, det blir inte pension, du är för ung och barnen behöver dig. DU får stå ut med vinter mörkret när det kommer.

JAG vill inte gå i pension, mina chefer kanske tycker jag ska. Håller annars med, tror mina tilltänkta elever skulle må bra av att få mig till sin skolstart och åtminstone första skolåret.

Stängt för kommentering.