Kategorier
Stockholm

90 dagar

Har ambitionen att sova gott och länge men det skiter sig. Det blir en hattig natt med ett tidigt uppvaknande. Och det låter mycket utanför, som om det är en massa fågel i träsket.

Den sjunde april drar pinnjakten igång igen och en karta kommer med Nacka Värmdö Posten. Men redan från den 2:a kommer det en besökspunkt varje dag. Är ju ledig några dagar runt påsk så det bir ju perfekt att motionera lite. Går med i Friska Nackas fejangrupp för att inte missa nåt.

Bilden: När man gör såna häringa bilder får man dra lite i spakarna för att förstärka uttrycket. Det var prickarna jag såg först och för att få ljusränderna att synas drog jag i kontrastreglaget, bland annat. Bilden är en detalj ur en trappa på min arbetsplats.

Det blir en tripp till storbyn, därtill är jag nödd och tvungen då jag behöver förnya mitt 90-dagars SL-kort. Kanske för sista gången om jag tvingas pensionera mig.

Konfettimaskinen jag köpte visar sig vara en miniatyr, stor som en transistorradio ungefär. Men, bara den tuggar som den ska är det väl okej.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”90 dagar”

Gick från Kungsholmen till Slussen igår, 10 000 steg och avslutade på GULDBRON, ffg
Kul med pinnarna, jag har nog inte tid. Måste jobba med Telekomboken som ska ut till jul. FB Friska Nacka, kan vara intressant.

Stängt för kommentering.