Kategorier
Stockholm

Röj röj röj

Den sista stora städdagen, är det tänkt. Ska försöka komma upp med en plan så jag inte slösar energi på fel saker. Vissa prylar kan jag slänga senare, oberoende av grovsoprummet. Tanken är att försöka slänga så mycket som möjligt från förrådet, så det jag ändå spar kan tryckas in där. Funderar på om jag ska ha cykeln på balkongen.

Har även förberedelser inför måndagens GOTD att göra, får inte glömma!

Det är nya tider, sommartider. En timme är bara borta. Vaknar kvart över fem. Ligger och lyssnar efter koltrast, är det en som sjunger långt bort? Vet ej. En skata stör och sen testar jag hörseln på ett enstavigt fågelpipande. Talgoxe tror jag. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Röj röj röj”

Lämna lite kvar för minnena, ta´t lugnt. Ska prata med pippisarna i träsket att de får låta Matti sova på natten. Nån ordning för detta vara, tänk på grannsämjan, ska jag säga till dem.

Jag har minnen så det räcker och blir över, oavsett hur mycket jag slänger. Jag är en samlare av minnen! Fåglarna stör mig inte ett dugg, vill bara veta vilka de är.

Stängt för kommentering.