Kategorier
Stockholm

Huvva!

Men städningen går bra, börjar med att raskt fylla en säck med diverse textilier, typ gardiner. Det ger tre tomma byrålådor. Slänger sen handskar och trasiga sockor, det ger en tom låda till. De är strax fulla med annat. Börjar tömma hyllor på pärmar och hittar en märkt Familjebostäder. I den hittar jag mitt hyreskontrakt som jag ett tag undrat var det har funnits. Kan vara bra att ha ordning på. För en ständig kamp mot ”bra-att-ha-jaget”, hittar ett par tjocka sittdynor, pular ner dem i sopsäcken men tänker att de kan jag ju ha på balkongen (som jag ytterst sällan är på). Så de blir kvar. En låda av mina barnböcker dyker upp, en del kan jag kanske ta till jobbet. Men läser barn t ex Fem-böckerna idag? Ska kanske försöka få ihop en bokpanel i klassen, de får läsa böcker jag läste som ung och avge ett omdöme. Får muta dem med saft och kakor.

En trasig gitarr, mina gamla K2-skidor med Spademan-bindningar, ett tennisracket, får se om motionscykeln klarar sig.

Lite jobbigt att behöva vänta till kl 18, det är fullt med skräp i hallen och jag vill gå ner med lite i taget. Skulle behöva leja en flyttfirma för att få bort allt. Huvva!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Huvva!”

Stängt för kommentering.