Kategorier
Stockholm

Målet för veckan

Ökad frekvens av sendrag den senaste tiden. Trots magnesiumintaget. För höja dosen till ett rör om dagen. Eller kommer det en undersökning som visar att mitt magnesium bara är placebo? 

Målet för veckan är att arrangera en klippning, men den går illa att kombinera med fotoutflykt, vill inte sitta i frisörstolen med en axelväska fotoprylar inom snappavstånd för en tjuv. Möjligen om jag vore fena på att kasta rakkniv. Och att först gå och klippa mig och sen gå hem och hämta fotogrejerna är jag för lat för. Kan bli efter jobbet istället.

Veckan som gick är den sämsta statistiskt sett för min blogg på mycket länge, kanske ett par år. Men vad tusan gör det? Mer konst(-iga) bilder åt folket!

Och sommartid på det!

I dag blir det en Grej of the Day med anledning av barnbokens dag kommande lördag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Målet för veckan”

Matti, har aldrig kommenterat förut. Men jag brukar läsa din bloggtexter för Andréa. Med nöje! /Gustaf

Stängt för kommentering.