Kategorier
Stockholm

Utrensat för nu

Herrejävlar! Vilket slit! Äsch, det går ganska lätt. Jag baxar först ut allt utanför hissen, sen ner och utanför hissen igen. Därifrån pirrar jag allt och lite till till grovsoporna. De som är där samtidigt med mig är också förvånade över beslutet att stänga. Skönt att ha rensat, men det är långt ifrån allt.

En massa onödigt i papperform återstår men det kan jag ju ta lite närsomhelst. Och, tyvärr, en del blir kvar som borde gått iväg i dag men som jag inte riktigt orkade ta tag i. Men jag tror de snart måste öppna grovsoprummet igen.

Polis i Norrköping har inlett en förundersökning om hets mot folkgrupp sedan dockor hängts upp utanför en synagoga i staden. Talesperson Angelica Israelsson Silfver berättar att ett skriftligt budskap satts upp vid dockorna.

Samtidigt röstar Liberalerna att de ska upphöra vara liberaler och istället slicka brunt. Fattar inte, samarbeta med dem som vill utrota liberalismen. Tja, sossarna har ju slutat vara socialdemokrater och tycker centern är ett bra samarbetsval, så. Makten framförallt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Utrensat för nu”

Så bra, du påminde mig och jag fick iväg det jag ville ikväll. Känns det bra, nytt rent hus? Sov gott!

Stängt för kommentering.