Kategorier
Stockholm

Fejkskit på fejan

Ser en del fejkskit om Greta Thunberg på Fejan i dag, typ ”I förra veckan syntes hon hos Carina Bergfeldts talkshow…” Nä, det gjorde hon inte! Det är bara troll som försöker misskreditera Greta. Och Facebook låter det ske.

Börjar bli dags att röra på sig i någon riktning, oklart vilken.

Bilden: Kurvan och ljusets genombrott, 30-skylten. Fantastic, aint it?!

Går ut med tidningskassarna först, behöver återanvända pappkassarna. Sen hushållssopor och glas. Tycker jag sen att livet fortfarande är kul att leva, jagar jag iväg efter Friska Nacka-pinnen. Det publicerades bara en liten bit ur kartan och det var bara med hjälp av en sparad större karta som jag kunde lokalisera sökområdet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Fejkskit på fejan”

Jag vet hur det är med ”FÖLK”. Dom tror och tycker en massa utan att veta. Som grannen från Surahammar som inte tänker vaccinera sig, för man bli jättesjuk av Astra Zeneca. EN dag säger jag, jag ska vaccinera mig, men då gör du inte som jag säger, nej jag lyssnar inte på dig, säger jag. Så tar jag sprutan och möter den rödhåriga (färgade) långa magra tjejen igen och hon säger, var mår du bra, var det igår, jag vill inte skrämma dig, men…
Om världen inte skulle vaccinera sig, dog vi vill ut.

Stängt för kommentering.