Kategorier
Stockholm

Pjåskledigt

Rackarn´s, fyra dagar ledigt!

Friska Nacka startar med en smygpinne att finna varje dag fr o m i dag och till den 7: e då nya kartan kommer med lokaltidningen och jag får massor av pinnar att stegräkna till. Med andra ord kanske det blir en stunds pinnjakt i dag.

I övrigt finns här att göra i efterdyningarna av den stora röjningen. En massa sparat som ska återförpassas till lediga skrymslen och andra utrymmen där de förblir liggande till nästa städryck. Eller när föreningen baxar hit en container. Och allt i pappersform som ska gås genom innan destruktion, många timmars jobb där. Förpackningar, två kassar med tidningar och en soppåse kommer att få lämna min lägenhet denna dag. Inget pjåsk! Men först en kopp kaffe innan jag överhuvudtaget funderar på att lyfta ens ett finger.

3 svar på ”Pjåskledigt”

Städdag, jag undrar, då kan man ju stöta på sina grannar och det vill väl inte styrelsen, eller ä det Corona som det skyller på?

Stängt för kommentering.