Kategorier
Stockholm

Sugen

Påskdagen. Vackert väder och jag planerar nästa pinnpromenad. Kartbilden man får är cirka 3×3 cm och för att hitta de två första fick jag gå till den stora kartan. Dagens kartruta identifierade jag dock med en gång. Pinnen står nära där jag klev på bussen i går.

Dessförinnan och därefter ska jag försöka beta av min helglista. Med fyra dagars ledig blir det lätt att man blir ineffektiv, man skjuter upp göromålen. Vad gör det, å andra sidan?

Det första jag får göra är att torka upp kaffe från golvet sedan jag snubblat på dammsugaren. Det påminner mig om att jag behöver byta påse i den rackar´n och sen dammsuga lite här och var. Om jag har några påsar kvar.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

3 svar på ”Sugen”

Nuförtiden ska man börja Swiffra! Är det typ plockepinn, det gillade jag när jag var liten, för jag var stadig på handen. Du kan vara glad att du har tid att plocka dina pinnar. Vem har det mer, är det bara du i spåren?

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.