Kategorier
Stockholm

L´art brut poem

Betar av tre friska, inte finska, pinnar i närområdet innan jag sätter mig i frisörstolen för kalhuggning. Då Klippoteket erbjuder drop-in vägrar jag boka tid, innebärande att jag får sitta och vänta på att frisören har tid. Brallorna hinner anlända till min postbox och jag tar genast på dem – och de passar!

Sen blir det proviantering på Coop och en paketuthämtning som på förhand är väldigt spännande. Kan inte Kalle Anka vara slut så jag får öppna! Även mitt synsampaket finns för avhämtning, här är dock innehållet förutsägbart. 

Funderar på om jag ska renodla min bildpublicering ännu ett steg. På Tumblr går mina abstrakta bilder bäst, på Flickr är det mitt gatufoto som funkar minst dåligt, på Insta är det jämnt skägg om man undantar mina konstigaste bilder som inte gillas i nån högre utsträckning och på Fejan fortsätter jag att dumpa högt och lågt. På sistnämnda sajten ligger jag på kanske fem lajks i snitt, om jag inte lägger upp bilden i nån grupp. Det gör jag sällan. 

Och för att komplettera denna min lilla julafton, kommer ett bokpaket från Bakhåll: Willy Vlautin och Birgit Vanderbeke. Vilket påminner om den nödvändiga gallringen av min bokhylla.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”L´art brut poem”

Stängt för kommentering.