Kategorier
Stockholm

Spökpaket

Paketet som skulle avhämtas före 31 mars, trots att avin kom den 7 april, visar sig vara ett spökpaket från Litauen och redan uthämtat.

Ny påse kaffebönor, från Indonesien Blawan Estate. Odlade på Ijenplatån, Östra Java. Gott efter dagens bestyr.

Nås av allt fler euforiska utrop via fejan från vaccinerade fotokompisar 70+. Bara att hoppas att man överlever tills det är dags för en själv, när det nu kan bli. Frisören hade munskydd, alltid nåt.

Hittar en skön kommentar i gruppen Arkeologi i Sverige, på Fejan:

”Tyvärr söker jag alldeles för mycket så att resten av mitt liv blir lidande. Dvs jag har mycket svårt att fokusera på allvar på en enda sak i mer än ett år . Jag gjorde det en enda gång bara för att bevisa för mig själv att jag kunde. Det var min utbildning som tog fem år. Sista åren har det varierat mellan att lära mig kinesiska, lära mig geologi och leta metall i markerna, studera allt värt att veta om andlighet, göra upp eld på alla vis som går utan eldverktyg, bygga hus av naturliga material såsom halm och lera, lära mig crawla, göra flera varianter av pilbågar (kopia av Holmegardsbågen), långbågar, skjuta dem och göra pilar, leta sprängticka, göra egna smycken av fällhorn samt potensmedel från olika hornbeklädda djur, spekulera på börsen, skriva roman om vendeltiden, besöka kraftplatser, odla i hugelbädd, samlat 50 antika yxor och lärt mig väldigt mycket om olika smeder och bruk, renovera dessa yxor, renovera jordkällare, bygga om motorbåt, baka bröd, allt på en extrem nördnivå och även långt mycket mer obskyra flummiga saker som jag grottar ned mig i. Jag har säkert bara nämnt en bråkdel. Men det genomgående temat är att kunna klara mig helt själv i naturen och kunna leva off the grid. Saker att lära sig tar aldrig slut. Men jag måste uppfinna ett jobb som låter mig ägna mig åt dessa saker och få ekonomisk bäring i något av dem vilket är lättare sagt än gjort.”

Tänk om man själv skulle orka grotta ner sig i nåt enda litet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.