Kategorier
Stockholm

Stolpskott

Skitväder med regn och blåst, men då jag redan är tämligen blåst ger jag mig ändå ut på pinnjakt. Vill testa vad de nya kläderna går för. Lite kyligt kan det nog bli men jag hoppas går mig varm. Jag menar, jag kan ju inte ligga soffan hela dagen och kolla på pirater. Problemet är kartan vs regnet. Löser det med att mobilfota pinnarnas placering, hoppas det funkar även om det blir knepigare att använda kompassen. Det är ändå uppehåll när jag kommer iväg och jag får till och med lite sol för några minuter. Har lite taskig precision på det första pinnarna och hamnar tre meter fel. Resten går bra. Träffar Owe ute i skogen, ute i samma ärende. Vi gör sällskap till två pinnar innan vi går åt varsitt håll. Tänk, han är född samma år, samma dag, som jag och fick personnumret efter mig. Efter att ha fotat den sista stolpen för i dag får jag en åskskur över mig. Det är kallt men kläderna håller tätt. 10 569 steg/8,1 km.

Klockan är halv tre på eftermiddagen och jag ska väl käka nånting, antar jag. Sen kanske det blir pirater på burk.

Gillar den här bilden. John, som han heter, en amerikan boende i Stockholm, kom fram till mig när jag hängde på Stockholmsplanket och ville följa mig på instagram. Han gör många bra bilder och är minst lika aktiv som jag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Stolpskott”

Tänk va kul med Owe, men det är inte han på solsidan va?
Det där med pinnar undrar jag över, är de fysiska, så du har en pinnsamling hemma nu. Alla som hittar grejen på kartan får en pinne. Så du har många pinnar i brasan nu. Elda på!

Stängt för kommentering.