Kategorier
Stockholm

Skitvädertest

Tänkte ett tag i går att jag skulle jaga upp de återstående ormingepinnarna efter klippning och pakethämtning, men besinnade mig. Ville få ihop 8 000 steg, men nöjde mig med 6 022. Men friluftskläderna jag använde för första gången fungerar utmärkt. Skitvädertest i dag, blåsigt värre där ute.

Hittat på Fejan, ”tummen upp om du har använt eller kommer ihåg dessa hushållsprylar”. Har nog kvar flera av objekten i köksgömmorna.

Huvudvärk under natten och på morgonen när jag vaknar. Vadan? Såg två eller tre avsnitt av Netflix´ serie om pirater i går kväll. Behöver lite djup kulturskildring ibland. Men det är inget jag ska behöva få ont i huvudet av.

I morgon börjar äntligen allsvenskan. Ska se Bajen mot Malmö, Djurgården spelar på söndag, borta mot Elfsborg. Kul och spännande!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Skitvädertest”

Det är inte hur många steg man tar på livets stig som räknas, det är HUR man tar dem. Som en snigel, som en atlet. Ömt, kärleksfullt, argt, hatiskt! Det är bara du själv som bestämmer hur du vill ha dina steg och hur de ska mottas, uppfattas, värka, och det syns inte på stegräknaren.

Stängt för kommentering.