Kategorier
Stockholm

M piriskt

Hamnar i för mig säsongens första broöppning på vägen in. Bryr mig inte om att kolla när min nästa buss går, det är ju inte mycket jag kan göra åt det.

Fågelskådar från bussen och ser ett knippar (dvs hane och hona knipa) i Järlasjön. Ingen sensation men en fin pippi. Vid Tenntorp stiger jag av sedan jag vänt på min promenadordning, vill hellre avsluta nära en busshållplats än att börja vid en. Den här omgången pinnar är ju lätta att hitta. Har bara problem med en tills jag läser var den ska finnas, vilket är nedanför en brant och inte ovanför. Vill man heta Finn får man leta pinn. En besökspunkt är nere i ett radhusområde i Kolarängen och där har man gått man ur huse och ordnat med picknick och aktiviteter för kidsen, bland annat ”gräddtårta i nylle”. 

Får ihop 16 146 steg/10,9 km.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”M piriskt”

”Vill man heta Finn får man leta pinn.” U är så jäkla fyndig, det bekymrar mig att det bara är jag och några andra som får läsa dem i din blogg, gått så, men va fan Matti. Ut i större etrar än då bör du skyndsamt dra. Jag har hela livet önskat ordna ett tårtkastningsparty, kan inte tänka mig nåt roligare. Gärna på en strand så kan ankor och andra, kanske fiskar få del, när man badar bland resterna.

Stängt för kommentering.