Kategorier
Stockholm

Walk – don´t walk

Vad ska man med söndagar till? Ja, inte vet jag.

Kanske får jag upp energin så det blir en fotopromenad. Lurar i så fall på att gå från Finnboda till Saltsjökvarn, det var ett tag sen sist och lagom långt. Finnboda, där farsan knegade ihop till en klocka på varvet, den jag har på armen nu. Till eftermiddagen väntar fotboll, så mycket vet jag.

När jag tänker efter lutar det mer åt en hemmadag. Som mest en promenad ner mot Hasseludden och den återstående pinnen där, annars bara en sväng ner till Coop med returburkar och -flaskor och inköp av mjölk.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Walk – don´t walk”

Mamma knegade ihop en guldklocka som sjuksköterska. Jag har den i en låda, men inte ett uns guld i den. De lurades på Köpings lasarett, skrattade bakom ryggen, säkert!

Farsans klocka har en guldring runt urtavlan, äkta eller ej. För egen del fattades det två år i Nacka kommun och det kommer att fattas ett antal år även i Stockholm. Men, vad ska jag med en klocka till?

Stängt för kommentering.