Kategorier
Stockholm

…du till himmelen? Jag till …?

Himmel eller helvete, eller både och? Börjar kanske ändå landa i situationen, brukar vanligtvis försöka se ljusglimtarna i vardagen. Kommer sakna ungarna nåt förtvivlat men annars blir det i stort ett förlängt sommarlov. Jag kan sova tills jag vaknar, gå och lägga mig när jag vill utan att tänka på en arbetsdag, förhoppningsvis kommer jag igång med att titta på de kreativa kurser jag har köpt.

Lundells Vardagar 4 och 5 är ute nu, läser jag. Ska fundera på om jag har råd med dem.

I dag ska jag nog ut i skogen och jaga pinnar igen. Det var ett par veckor sen senast. Utgår från Björkhagen och rör mig mot Nackamasterna via nio pinnar spretigt utplacerade så jag får gå i zick zack norrut och söderut i en sakta rörelse österut. Buss hem från Ektorps centrum.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021