Kategorier
Stockholm

Orange mot svart

Bilden nedan är en favorit bland mina abstrakta skapelser. Är som sagt förtjust i den konst som slumpen skapar med hjälp av bland annat väder, vind och klottersanering. Man kan ana ett öga mellan det gula, kan man inte?

Strax lufsar jag ner mot Coop för inköp av powerbar och vätska, därefter buss och tunnelbana till startpunkten för dagens pinnjakt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Orange mot svart”

Vad jag ser är vad nyliberalismen gör mot mina elever. När jag började jobba var vi fem pedagoger på 30 barn, nu är jag ensam. Medan välfärdskapitalisterna tar skattepengar och stoppar i egna fickor och regioner/kommunerna ”effektiviserar” vård, omsorg och skola. Du må tycka det är i sin ordning, det gör inte jag!

Stängt för kommentering.