Kategorier
Stockholm

Pinnar många steg

Det börjar snöa när jag står och väntar på bussen. Har klätt mig lite tunt och hoppas att jag går mig varm. Snöandet upphör och solen håller mig varm. Får god fågelskådning på köpet: Nötskrika, kungsfågel,  Odens korpar Hugin och Munin flaxar runt och spanar åt sin herre, knipa, fisktärna, skäggdopping , trana, sångsvan och kanadagås. Alla i eller kring Dammtorpssjön.

Pinne 19 var svårast, gömd i en enbuske. Nån annan hade potential att vara knepig men kartläsningen satt som en smäck. 

Möter två lågstadietjejer som frågar om jag vill ha lemonad. Vid Nackamasterna hittar jag sista pinnen för dagen. 

Utan misstag finner jag dessa maststag.

Kommer sen inte åt min blogg på grund av ”ett fel uppstod vid anslutning till databasen.” Bara att se tiden an, och allsvensk fotoboll på teven, tills det löser sig.

20 592 steg gav min pinnjakt, och jag var stel som en pinne resten av kvällen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021